Formål Organisation Arbejdsprogram Årsberetning Medarbejdere Vedtægter
SIRKA - statistikdatabasen Overenskomststatistikken Statistik i præsteret tid Ligestillingsstatistik Personaleomsætning Satstabeller Skyggeskalaer Kommunal Lønstatistik
Årsberetning/arbejdsprogram Statistikker Statistikvejledning Lønanalyserapport Landsstatistik regioner
Strukturreformen Lokale Løndata T/F-koder og lønarter Stillingskoder Lønklasser Disco-koder Brugeradministration

NYHEDERLokale Løndata - Strukturreformen


2007-03-09Der er nu en opdatering af november 06 klar, hvor vi har forsøgt at tage højde for strukturreformen. Den nye opdatering vil hedde nov-06K, og der vil stadig være adgang til den gamle udgave.
I modsætning til den tidligere udgave af nov-06, hvor kommuner og amter blot var lagt sammen til nye kommuner og regioner, så er der nu taget hensyn til overflytninger fra amter til kommuner, overflytninger til staten samt opdeling af kommuner og amter.
Personale der er overflyttet fra amt til kommune, vil i kommunen optræde på et fiktivt brugernummer, der hedder A0aa - hvor aa er den gamle amtskode.
Overflytningen er sansynligvis ikke 100% korrekt, og vil blive opdateret, hvis der kommer nye oplysninger. > Se i øvrigt Nyhed om strukturreform
For dokumentation for korrektionerne se Strukturreform.

Find kommunen/regionen og klik f. eks. 'Inst' for at se hvilke institutioner der overføres.


Du modtager denne mail, da du er kontaktperson for 'Lokale Løndata på PC'Hvis du ønsker at skifte kontaktperson kan du henvende dig til FLD.

Tlf. 3370 3804

eller fld@krl.dk.